VODA PROLOM 1,5 l

Review(s): 0

Prolom voda predstavlja jedinstvenu vodu koja zahvaljujući prirodno visokoj alkalnosti, niskoj mineralizaciji i izraženoj aktivnosti hidrokarbonatnog iona povoljno djeluje na ljudski organizam.

Cijena 1,25 KM
Više
Na stanju
Svi najprodavaniji

Lista proizvoda po dobavljaču Rain Inernational

Zaliha 4 proizvoda

Prikazuje 1-4 od 4 proizvoda

Rain Bend

Review(s): 0

BEND - PONOVO OTKRIVENA POKRETLJIVOST Naš je cilj bio stvoriti dodatak za zglobove koji prirodno podržava način na koji se krećete i saginjete. Ono što smo napravili nadmašilo je naša očekivanja: Oko 30 ml vrlo koncentriranih hranjivih tvari, izrađeno da vas održava mladima. Izrađeno da vas održava u pokretu.

Cijena 218,00 KM
Više
Na stanju

Rain Core

Review(s): 0

CORE - prirodni detoks Rain Core je spoj vitamina za pročišćavanje sastavljen od sjemenki i povrća koji sadrži dvadeset puta veću gustoću hranjivih tvari nego voće i povrće.

Cijena 204,00 KM
Više
Na stanju

Rain Soul

Review(s): 0

Soul sadrži hranjive tvari iz sjemenki crnog kima, sjemenki crne maline i sjemenki grožđa chardonnay. Svaka vrećica SOUL sadrži 8-10 porcija voća, 8-10 porcija povrća i 2-3 porcija zdravih masti. Nema potrebe da se više brinete o tome gdje ćete dobiti potrebne vitamine i minerale.

Cijena 190,00 KM
Više
Na stanju

Rain Soul Red

Review(s): 0

SOUL RED - gubitak težine. srčano zdravlje. umna sposobnost. Soul sadrži hranjive tvari iz sjemenki crnog kima, sjemenki crvene maline i sjemenki grožđa chardonnay. Svaka vrećica SOUL sadrži 8-10 porcija voća, 8-10 porcija povrća i 2-3 porcija zdravih masti. Nema potrebe da se više brinete o tome gdje ćete dobiti potrebne vitamine i minerale.

Cijena 207,00 KM
Više
Na stanju

Follow us on Facebook